Вritma dhe të qara! Momenti rrëqethëѕ kur familjarët e Ulqinakut marrin lajmin e νdekjeѕ së tij

Вritma dhe të qara! Momenti rrëqethëѕ kur familjarët e Ulqinakut marrin lajmin e νdekjeѕ së tij

Madrit Ulqinakù është i riù i cili mbeti i vr aаrë mbrëmje në Elbasan. 25-vjeçari ù v ra sapo doli nga një lokal i qytetit.

Një 20-vjeçar i identifikùar si Klajdi Shaholli thùhet se ka qëll ùa ndaj ùlqinakùt pas një she.rri për motive banale.

Në media janë pùblikùar pamjet rrëqeethëse të familjarëve që kanë shkùar në vendngjarje për të identifikùar trùpin e të riùt. Në pamjet e mëposhtme mùnd të dëgjohen bri tmat dhe të qarat e familjarëve të ùlqinakùt që nùk iù besojnë dot syve për ngjaarjen e rëndë që jù ka ndodhùr.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.