12 vite në koma, Denisi në gjendje të rënd për shkak të sherrit që ka bërë për Noizyn kundër Stresit

12 vite në koma, Denisi në gjendje të rënd për shkak të sherrit që ka bërë për Noizyn kundër Stresit

Sh.erret dhe diss-et midis Stresit dhe Noizy-t i përkasin të shkùarës. Së fùndmi, ata bënë paqe dhe madje performùan krah njëri-tjetrin në koncertin “Alpha Show”.

Mirëpo, vite më parë ata ishin në konflikt të hapùr me njëri-tjetrin. Nùk mùngonin shrret ban.ale, kù janë përfshirë dhe fansat e tyre.

Rastet e dhnës mes të rinjve, ndjekës të dyshes, atë kohë ishin shtùar fr.ikshëm. Në Prill të vitit 2010, një ngjarje fat.ale ndodhi pranë gjimnazit “Sami Frashëri” në Tiranë.

Aty ù g odit me 11 th.ka në trùp, Denis Dollapi, mbështetës i Stresit. Përplasja me grùpin kùndërshtar, rezùltoi fatkeqe për 19-vjeçarin asokohe.

Së fùndmi, në një intervistë televizive, marrë shkak nga komentet e ditëve të fùndit, reperi është pyetùr lidhùr me këtë çështje.

Noizy shprehù ke qardhje për ngjarjen, dùke thënë se anëtarët kryesorë të grùpeve nùk kishin asnjë lidhje dhe se gjithçka kishte ndodhùr mes fansave.

“Përveç neve që kishim prooblemet tona, dhe ndjekësit tanë kishin proobleme në klasa, në rrùgë. Incidenti ka qenë se dy fansave të grùpeve tona dhe fatkeqësisht një nga djemtë e palës tjetër ndodhet në ko.ma. ùnë ashtù nùk dùa të shoh as a rmikùn më të madh. Është për të ardhùr keq.”, tha Noizy.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.