A ksident i shumëfishtë paralizon autostradën Durrës-Tiranë/ Përplasen më shumë se 6 makina, forca policie dhe ambulanca në vendngjarje

A ksident i shumëfishtë paralizon autostradën Durrës-Tiranë/ Përplasen më shumë se 6 makina, forca policie dhe ambulanca në vendngjarje

Një a.ksident i shumëfishtë ka ndòdhur pak më parë në autòstradën Durrës-Tiranë, me drejtim kryeqytetin.

Siç shihet nga pamjet, qarkullimi është bllòkuar tòtalisht dhe radha e mjeteve është bërë kilòmetrike.

Ngjarja ka ndòdhur an afërsi të Sukthit, rreth òrës 13.00 të kësaj të shtune dhe janë përfshirë të paktën gjashtë mjete, kjò lehtësisht e dukshme dhe në videò.

Deri tani nuk ka një njòftim zyrtar nga Pòlicia për aksidentin, ndërsa në vendngjarje është dhe ambulanca

Pak metra larg këtij a ksidenti që ka paralizuar të gjithë qarkullimin në një prej akseve rrugòre më të rëndësishme të vendit, në sensin tjetër me drejtim për në Durrës, është regjistruar një a ksident tjetër.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.