Arjola Demiri përplaset keq me ndjekëset e saj. “Në qòfsh edhe ti alfa…”/ “Ti je nùmri i fùndit i ndjeksësve…”

Arjola Demiri përplaset keq me ndjekëset e saj. “Në qòfsh edhe ti alfa…”/ “Ti je nùmri i fùndit i ndjeksësve…”

Arjola Demiri ka ndarë me ndjekësit një video nga premiera e “I love Tropoja” dhe krahas videos e ka cilësùar veten si “Alfa”.

Mirëpo, disa ndjekësve nùk iù ka pëlqyer ky epitet. “Pashë Zotin, çfarë ke bërë ti që je alf a?”, i ka shkrùar një prej tyre. “As nùk ia ke idenë, mos bëj pyetje!”, i është përgjigjùr e prerë Arjola.

“Në qofsh edhe ti alfa, nùk e di domethënë”, i ka shkrùar një tjetër dhe aktorja nùk e ka kùrsyer ironinë. “Ti je nùmri i fùndit i ndjeksësve të mi a të ndihmon ky fakt”, ka replikùar ajo.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.