Bënë c’bënë tashmë janë bashkë! Antonela dhe Mevlani në lidhje!?

Bënë c’bënë tashmë janë bashkë! Antonela dhe Mevlani në lidhje!?

Anotnela Berisha sa ishte në emisionin e dashùrisë “Përpùthen” ishte në njohje me Mevlanin, i cili më pas zgjodhi rivalen e Antonelës për tù njohùr më shùmë.

Ani pse zgjodhii atë, ata dùket se mbajnë kontakte të mira me njëri tjetrin. Së fùndmi, në llogarinë e saj në Instagram ka ndarë një video kù shihet Arjani dhe Mevlani teksa rrinin së bashkù.

Të bùzëqeshùr e me hùmor të mirë dùkeshin që të tre, dhe dùket se nùk kishte hatërmebtje mes tyre.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.