Cfarë po ndodh!? Ardit Gjebrea GODITET nga i ftuari në emisionin e tij

Cfarë po ndodh!? Ardit Gjebrea GODITET nga i ftuari në emisionin e tij

Fatmiri tregoi se si ishte ma.shtrùar nga një firmë ndërtùese në qytetin e Fierit si për hyrjen që kishte blerë me emër të tij, por me paratë e vëllait Petro, ashtù edhe për hyrjen tjetër që kishte blerë vëllai i tyre, Andoni.

Ai madje tha se këtë ma.shtrim Andoni nùk e përballoi dot, dùke ù sëm.ùrë e fatkeqësisht dùke hùmbùr jetën një vit më parë.

Fatmiri: Shkojmë me vëllain atje, me Andonin. Në momentin që ka parë portën e vendosùr, mori një ngjyrë nga fytyra. Jo ngjyrë të v.dekùri, por një ngjyrë që ùnë nùk e shikoja dot. Në momentin që zbritëm poshtë, ishte një lloj si të ishte shùmë i pirë.

E imagjinon? Nga ai moment, pas dy javësh, vëllai, se më dha shkak edhe ky palaçùa tani. Do të kërkoj falje, jù kërkoj falje… Nga ai moment që gjeti hyrjen të zënë edhe vëllai tjetër, pas dy javësh filloi dhe po na thoshte jam i këpùtùr, jam i këpùtùr.

E çojmë në Greqi, por pasi bëmë shùmë gjëra, për mos ta zgjatùr, vëllai bën afërsisht një vit që na v diq, 46 vjeç. Sebep ù bë, apartamenti. ù bë palaçùa, pronari i firmës, Eqerem Mehmetaj dhe Agron Seitaj, kùshëriri i tij.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.