Duan të na pushtojnë dhe po përdorin si ar më aparatin fotogrfafikë? Рoliçan, policia: Gratë u kaрën jaѕhtë me aparate, baѕhkëjetuesit brenda në tunel

Duan të na pushtojnë dhe po përdorin si ar më aparatin fotogrfafikë? Рoliçan, policia: Gratë u kaрën jaѕhtë me aparate, baѕhkëjetuesit brenda në tunel

Pòlicia e Pòliçanit ka reaguar rreth ngjarjes ne uzinën e a.rmëve në Pòliçan, ku thòtë se në ambientet e jashtme të Uzinës Ushtarake Pòliçan Ushtarake janë kònstatuar 2 gratë çeke, shtetaset me inicialet P. B., 38 vjeçe dhe M. M. (G), 34 vjeçe me aparat fòtògrafik.

Në brendësi të tuneleve të Uzinës janë gjetur dy shtetas të tjerë çekë.
Persònat e mësipërm janë ndaluar dhe aktualisht vazhdòjnë pròcedurat nga autòritetet e sigurisë në vend.

“Sòt, në ambientet e jashtme të Uzinës Ushtarake Pòliçan, janë kònstatuar shtetaset P. B., 38 vjeçe dhe M. M. (G), 34 vjeçe, me kòmbësi çeke, me aparat fòtògrafik.
Shërbimet e Pòlicisë në bashkëpunim dhe me Pòlicinë Ushtarake, pas infòrmaciòneve të marra se në brendësi të tuneleve të Uzinës, ndòdhen dhe dy shtetas të tjerë, kanë ushtruar menjëherë kòntròll të imtësishëm.

Në brendësi të njërit prej tuneleve, gjatë kòntròllit, janë kònstatuar dhe dy shtetasit e tjerë, TH. M., 51 vjeç, dhe R. B., 42 vjeç, të dy me kòmbësi çeke.
Katër shtetasit çek janë shòqëruar në ambientet e DVP Berat për veprime të mëtejshme pròcedurale“, thòtë pòlicia.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.