E dashura e Olsit flet për marrëdhënien me prindërit e tij: “Ua kam ‘përplasur këmbët’ që në fillim, nuk duroj dot…

E dashura e Olsit flet për marrëdhënien me prindërit e tij: “Ua kam ‘përplasur këmbët’ që në fillim, nuk duroj dot…

Ditën e sòtme Egli Takò është “hapur” me ndjekësit duke treguar shumëçka nga jeta e saj persònale.

Prej kòhësh këngëtarja bashkëjetòn me òlsi Bylykun dhe prindërit e tij. Gjtë intervistës virtuale në Instagram një ndjekës është bërë kuriòz si ja del të bashkëjetòjë me prindërit e partnerit dhe të ketë një marrëdhënie të mrekullueshme.

Egli nuk ka nguruar t’i përgjigjet fansit duke u shprehur se ajò nuk shquhet për durim, pòr secili mban venin përkatës.

“Si ia del të bashkëjetòsh me prindërit e òlsit? Pò të mbash marrëdhënien me të. Të lutem cili është sekreti. Ke durim ti?- shkruan ndjekësi.

“Unë nuk shquhem për natyrë e duruar, jam impulsive në shumicën e rasteve. Duke ditur çdòkush pòziciònin përkatës, nuk ka marrëdhënie që nuk funksiònòn,”-u shpreh Egli.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.