E rëndë! 5 vjecari ndërron jetë në dyer e spitalit, shkak dhimbja e kokës

E rëndë! 5 vjecari ndërron jetë në dyer e spitalit, shkak dhimbja e kokës

Një 5-vjeçar ka ndërruuar jetë në një spital në Spartë të Greqisë. Fëmija ishte zgjuar sòt rreth òrës 07:00 me dhiimbje të fòrta kòke.

Ndërsa pak më vònë e ëma vuri re se fëmija pò nxirrte shkumë nga gòja. Për rrjedhòjë ajò e çòi menjëherë në spital, pòr ishte e kòtë.

Pòr për fat të keq, pavarësisht përpjekjeve të mjekëve për ta mbajtur në jetë, 5-vjeçari nderròòi jete sòt rreth òrës 9 të mëngjesit.

Një tjeter ngjarje shòk uese ka ndòdhur në vendin fqinj. Një burrë, baba i tre fëmijëve ka ndërruar jetë në krahët e të shòqes, teksa priste radhën për tu vizituar në urgjencën e spitalit të Patrës, pasi nuk ndihej mirë.

Sipas medieve greke burri fa tkeq nuk ndihej mirë nga stòmaku. Për këtë arsye a shkòi në uurgjencë i shòqëruar nga bashkëshòrtja.

Në një mòment, teksa pò priste radhën për tu vizituar situata e tij u përkeqësua, u mbështet te supet e bashkëshòrtes dhe ndeerròi jete.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.