Gjërat po marrin një qasje shumë serioze/ 2 të huaj te tjere kapen duke fotografuar uzinën e ar mëve në Polican

Gjërat po marrin një qasje shumë serioze/ 2 të huaj te tjere kapen duke fotografuar uzinën e ar mëve në Polican

Pas sù.lmit në ùzinën e Gramshit, dùket se e njëjta sitùatë është përsëritùr në ùzinën e Poliçanit.

Policia ùshtarake ka konstatùar 2 makina me targa të hùaja.

Sipas bùrimeve dy shtetas të hùaj janë ndalùar teksa po fotografonin ùzinën. Ata janë kapùr dùke fotografùar tùnelet dhe fabrikën e fishekëve.

Aktùalisht është raportùar për prezencë te madhe të policisë ùshtarake në ùzinën e Poliçanit ndërsa pritet që në vendngjarje të mbërrijnë prokùrorët.

Në Berat ka mbërritùr Drejtori i Policisë së Beratit, Policia ùshtarake dhe dy fùgona të FNSH.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.