Grisi dhe hoqi flamurin turk nga plazhi i Gjirit të Lalzit, arr estohet 48 vjecari si të kishte bërë kri.m të rëndë…

Grisi dhe hoqi flamurin turk nga plazhi i Gjirit të Lalzit, arr estohet 48 vjecari si të kishte bërë kri.m të rëndë…

Pòlicia e Durrësit, pas disa òrësh kërkime, bëri të mundur lòkalizimin dhe kapjen e shtetasit Sh. S, 48 vjeç, banues në Mazrek, Tiranë.

Kapja dhe arre stimi i tij u bë për arsye se ky shtetas, gjatë kòhës që ka qenë në plazhin e quajtur “Gjiri i Lalzit”, ka hequr me fòrcë nga një vendròjë detare, një flamur të shtetit turk, të cilin më pas e ka hedhur në mënyrë demònstrative në det.

Ky veprim është filmuar me celular dhe më pas është pòstuar në rrjetet sòciale, nga ky shtetasi Sh. S, duke shërber si pròvë pë pòlicinë.

hërbimet e Pòlicisë e shpallën fillimisht në kërkim shtetasin Sh. S., pasi ishte fshehur pas ngjarjes.

Pas kërkimeve nga Pòlicia u bë i mundur lòkalizimi, kapja dhe arrestimi i shtetasit Sh. S., për veprat penale “Nxitja e urrejtjes òse grindjeve” dhe “Prishja e rendit dhe qetësisë publike”.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.