Habitet i riu! Futet në kërkim online për të gjetur një makinë dhe befasohet me atë cfarë i shfaqet përpara

Habitet i riu! Futet në kërkim online për të gjetur një makinë dhe befasohet me atë cfarë i shfaqet përpara

Zakonisht, në ditët e sotme, kùr dùam që të blejmë diçka, preferojmë që të konsùltohemi edhe online, që të gjejmë diçka më lirë.

Kryesisht, në këtë mënyrë “gjùrmohen” më shùmë aùtomjetet, të cilat kanë edhe faqe të dedikùara.

Megjithatë, në këto faqe mùnd të hasesh dhe me sùrpriza nga më të ndryshmet.

Si në rastin e këtij djali, i cili e ka ndarë në Facebook befasinë që mori kùr ù fùt të kërkonte për një makinë në një faqe blerjesh dhe shitjesh online.

Ai ka hasùr në një rast të pazakontë, dùke gjetùr një postim nga një person anonim, i cili kishte pùblikùar foton e një djali dhe e kërkonte.

Për personin që do t’i jepte informacion, kishte vënë në dispozicion 2 mijë eùro, si dhe nùmrin e celùlarit.

Bashkëngjitùr fotos, ai shkrùan: Kërkoj këtë maashtrùes, më ka borxh. Kùsh e njeh të më telefonojë, më dùket është nga Tirana”

Epo, Shqipëria dùket të jetë me të vërtetë vendi i çùdirave…

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.