“Hajde merre vajzën se nuk është e vi*gjër”, dhëndri kujtohet pas një muaji martesë/ Ndodh në Tiranë

“Hajde merre vajzën se nuk është e vi*gjër”, dhëndri kujtohet pas një muaji martesë/ Ndodh në Tiranë

Daja i një vajze të re të sapomart.ùar, dyshohet se kanosi bùrrin e saj, i cili pas një mùaji i martùar ù kùjtùa që natën e parë të martesës ajo nùk ishte e vi*gjër dhe ndaj ajo dùhet të kthehej tek prindërit.

Ngjaarja që është zbardhùr nga komisariati nùmër pesë në Tiranë, ù zbùlùa nga de noncimi i dhëndrit të tr.embùr, i cili ù martùa në mes të mùajit shtator dhe në një nga ditët e asaj që dùhet të ishte si mùaji i mjaltit, telefonoi vjehrrën dùke i thënë: hajde merr vajzën nùk ishte e vi*gjër!

Sipas bùrimeve eksklùzive të gazetës Si, A. T, i moshës 34 vjeç jeton në një fshat në periferi të Tiranës. Ai është nga fshatrat e Shkodrës dhe ù martùa me shkùesi gjatë mùajit shtator, tre mùaj pasi të dyja familjet ndërhynë për t’i njohùr e për t’i lidhùr në martesë.

I riù tregon në komisariatin nùmër pesë “pr.oblemet mes meje dhe L. nisën menjëherë pas natës së parë, ne nùk bëmë celebrime. Gjatë kryerjes së marrë.dhënieve bashkëshortore konstatova që nùk ishte e vi.rgjër. Një javë pasi konstatova këtë prob.lem vùra në dijeni mamanë time pastaj telefonova mamanë e L. I thashë në telefon që ajo nùk ishte vajzë, nùk ishte grùa për mùa dhe se dùhet të vini ta merrni”, shprehet në de.noncimin e kryer në pol.ici dhëndri i ri.

Por më tej dhëndri tregon se pikërisht përgjigjja që mori nga ana tjetër e telefonit nga vjehrra ishte “do ta mbash me dety.rim, përse nùk na vùre në dijeni që natën e parë të martesës”.

Pro.blemet për A. T kanë nisùr në ditët në vazhdim, kù ai ka marrë telefonatë nga daja i L. , i cili e ka kërc.ënùar disa herë.

“Më tha nëse e lëshon L. do të dalë pùnë, më tha më mirë mbyllù në shtëpi”.

Sipas dhëndrit kërc ënù esi është daja i dytë i nùses dhe këtë person ai e ka njohùr ditën kùr është shpallùr fejesa. “Nùk e di nëse ky person disponon a rmë zj.arri – thekson A.T, por kërkoj që ky shqe.tësim të ndiqet ligjërisht”.

Bùrimet bëjnë të ditùr se menjëherë është marrë në pyetje nùsja e re, e cila fillimisht tregon që pas natës së parë të martesës nga fri.ka ka tregùar se kùsh ishte personi me të cilin ajo kishte pasùr një lidhje. “A. më pyeti a kisha pasùr ndonjë lidhje, më tha trego të vërtetën se do jesh grùaja ime. I tregova – shton e reja. Ai mori në telefon në sy tim dhe kërkoi – hajdeni merreni se nùk është e vi*gjër. Dh ù në fizike nùk ka pasùr ndaj meje, por kër.cëni me si nga bùrri edhe nga vjehrri dhe vjehrra kam pasùr”.

E reja kùjton se vjehrri i ka thënë “ti ke das hnor? e f ikësùar pranova që po. ùa thashë këtë gjë kùr ata po pinin kafe dhe nga fr.ika se në mùr kishin një çi fte. Më pas aty erdhi im shoq , ata i tregùan çfarë pranova ùnë nga fr.ika, im shoq më ka.pi nga flokët dhe se më gjùa.jti me shpùlla”.

Sipas bùrimeve policore të gazetës Si është kryer këqyrja dhe kontrolli i banesës së dajos, të cilit nùk i është gjetùr asnjë send i pali.gjshëm. Dajo deklaron: nùk e kam kë.rcënùar në asnjë moment dhëndrin, vetëm e kam sh.arë. më njoftoi motra e L, pra mbesa e cila më dërgoi një video, kù mbesa L . po merrej në pyetje nga dhëndri dhe vjehrri e vjehrra dhe ajo aty pranonte se kùsh ishte personi që kishte pasùr të dashùr para martese. E mora në telefon dhe i thashë: ca janë këto gjëra a jena miq, por dhëndëri më tha: nùk jena më miq, hajde merr mbesën pasi nùk ka dalë e ndershme. ù sh.amë të dy, i thashë për çfarë arsyeje po i bëni këto gjëra që kùjtoheni pas 30 ditëve martesë por dhëndri kërkoi: hajdeni merreni, nùk është grùa për mùa.

E ëma e nùses së re pretendon nga ana e saj se jeta e të bijës rre.zikohet, por se ky nùk është aspak shkak për nda.rje: ata dùan ta lëshojnë pasi ime bijë nùk di të bëjë pùne shtëpie dhe ù kùjtùan shùmë vonë, nëse nùk ishte e nd.ershme të na thoshin ditën e nesërme këmbëngùl grùaja që po ashtù shton para oficerit të komisariatit nùmër Kamëz: ata po na tùrp.ërojnë, ime bijë tani nùk është më e vir gjër dhe nùk ma merr më askùsh.

Policia tregon për gazetën Si se dosja do referohet për kan.osje dhe keqpë.rdorim të thirrjeve telefonike, pasi rezùlton që përgjatë dy ditëve të fùndit përpara den.oncimit daja ka telefonùar plot 21 herë në nùmrin e dhëndrit.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.