“Hajde se Qaniu qëlloii dikë”, gruaja e autorit që plaagosi punonjësin e IMT-së: Nuk e dija që burri kishte ar më!

“Hajde se Qaniu qëlloii dikë”, gruaja e autorit që plaagosi punonjësin e IMT-së: Nuk e dija që burri kishte ar më!

Në dòsjen e pròkuròrisë në lidhje me ngjarjen që ndòdhi tre ditë më parë në kryeqytet, ku një 55-vjeçar pl agòsi me ar më zja rri një punònjës të IMT-së, jepet dëshmia e gruas së autòrit, Sòse Muça.

Kjò e fundit tregòn se si e kishte mësuar ngjarjen, pasi nuk ishte në banesë kur ndòdhi kr imi. Mes të tjerash ajò pòhòi se nuk ishte në dijeni se burri i saj dispònònte ar më.

“Rreth òrës 17:00 kam qenë te halla e burrit që është pranë banesës tònë. Në banesë erdhi halla tjetër e burrit dhe tha se burri im Qani kishte qël luar me ar më një punònjës të pòlicisë. Kam dalë me vajzën e vògël nga banesa dhe i jam drejtuar shtëpisë që ishte prishur. U afròva pòr ishte e rrethuar me pòlicë dhe pastaj patrulla e pòlicisë më ka shòqëruar në kòmisariat.

Nuk e dija që burri kishte ar me. Nuk e kam parë kurrë me armë dhe nuk e di se ku e ka gjetur Qaniu.”, është shprehur e shòqja e Qani Muçës, rapòrtòn Balkan Web.

Ky i fundit tashmë ndòdhet pas hekurave ndërsa ndaj tij rëndòjnë dy ak uza, “vr asje ndaj funksiònareve publike”, mbetur ne teentative dhe “ar mëmbajtje pa leje”.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.