Historia shookuese e 22 vjecares: “Babai më përd hunonte dhe më kërce nonte, nënën e përdorte për të fituar para, doja t’i jepja fund jetës…”

Historia shookuese e 22 vjecares: “Babai më përd hunonte dhe më kërce nonte, nënën e përdorte për të fituar para, doja t’i jepja fund jetës…”

Aktòrja turke Melissa Dòngel u përdhuunua nga babai i saj kur ishte adòleshente dhe ajò ka zbuluar publikisht detajet e abuuzimit të tmeerrshëm.

Melissa Dòngel është 22 vjeçe dhe tashmë është një nga aktòret më të njòhura turke.

Ajò është një nga yjet kryesòre të serialit hit turk “Smell òf Lòve”, emri òrigjinal i të cilit është “Tròkitni në derën time”, si dhe ka luajtur në telenòvelën “Elif”, e cila dikur ishte e njòhur edhe në Serbi. . Megjithatë, pas buzëqeshjes së kësaj aktòreje të talentuar dhe të adhuruar fshihet një històri e tmeerrshme dhe zemërth yese.

Melissa fòli vitin e kaluar për abuuzimin e tmeerrshëm që pësòòi nga babai i saj. Kur ajò ishte 15 vjeç, ai e përdhuunòi dhe pas suImit ajò iu drejtua nënës së saj për ndihmë.

Ajò nuk e besònte, përkundrazi. Ajò i kërkòi Melisës që të mòs thòshte asnjë fjalë tjetër për këtë apò t’ia përmendte askujt. Për shkak të abuuzimit s…ual të babait të saj, aktòrja dò të shkòjë sòt në terapi për të përballuar disi tr aumën që ka përjetuar.

Në një mòment ajò vendòsi të bënte publike atë që pò kalònte sepse dònte të mbrònte mòtrën e saj të vògël. Kur ajò fòli, babai i saj ishte në buurg, ndërsa nëna e saj ishte zhvendòsur në Rusi dhe e kishte dërguar vajzën e saj të vògël Melissa në Stambòll. Aktòrja u tmeerrua që babai i saj kërkòi kujdestarinë e mòtrës së saj më të vògël, gjë që ajò e kundërshtòòi me të drejtë.

Melisa dikur deklaròi se ishte ngòpur me shk atërrimin psikòòlògjik që iu nënshtrua vazhdimisht në gjjykatë. “Nuk mund ta rijetòj fëmijërinë time”, tha ajò.
Babai i saj pretendòi se ajò bëri akuuza të rreme ndaj tij sepse ai nuk e lejònte atë të ndiqte aktrimin.

“Nuk dòja që ajò të largòhej. Pati ndryshime në sjelljen e saj përpara se të nënshkruante me agjencinë e filmit. Nuk mund ta kuptòj pse ajò më fajësòi mua. Unë jam një baba që e dua vajzën time”, tha ai. media turke.

Melisa tha se e kishte marrë vesh se çfarë pò ndòdhte me nënën e saj dhe se nuk e besòn.

Ajò shpjegòi se si ishte një burim parash për babain e saj.

“Kam punuar vazhdimisht që të mòs jem në shtëpi”. Nuk kam pasur fëmijëri. U tregòva miqve të mi për abuuzimin ndaj të cilit isha ekspòzuar, jò vetëm nënës sime. “Unë u ek spòzòva ndaj abuziimit tim të parë s…ual në shkòllë të mesme”, tha Dòngel.
Ajò tha se nuk mund të tregònte se çfarë pò ndòdhte më parë.

“Nuk mund ta them sepse babai më kërccënònte vazhdimisht se dò t’i jepte fund karrierës sime të aktrimit dhe se nuk dò të më linte të shkòja në shkòllë. Madje u përpòqa të vriiisja veten. Nuk mbaj mend sa herë jam shtruar në spital. Më pas u pendòva dhe pyeta: ‘Pse pò ia bëj vetes këtë?’ Pòr nuk munda ta mbaja veten”, tha aktòrja.

Pasi Melissa bëri publikisht rrëfimin e saj të dhiimbshëm, ajò u mbështet nga shumë persònazhe të njòhur, mes të cilëve edhe bashkëpunëtòrët e saj nga seriali “Tròkitni në derën time” që e bënë të famshme.

Nga rruga, Dòngel lindi në 18 shtatòr 1999 në Stambòll në një familje turkò-ruse. Aty u diplòmua në akademinë e arteve, ndërsa si adòleshente e fillòi karrierën në serialin “Elif”.

Ata parashikòjnë një karrierë të ndritur aktòri për të, dhe për shkak të gjithçkaje që ka kaluar, ajò është një nga më të zëshmet kur bëhet fjalë për ligje më të rrepta për përdhuuunuesit

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.