Horror! Gjendet i pajetë trupi i Ervis Martinajt i ndarë në 6 pjesë!?

Horror! Gjendet i pajetë trupi i Ervis Martinajt i ndarë në 6 pjesë!?

Është parë i ndarë në gjashtë pjesë trupi i Ervis Martinajt, pas zhddukjes së tij të mistershme të deenòncuar prej familjarëve në Pòlici, më 11 gusht 2022.

Sipas burimeve kònfidenciale të Albanian Pòst pranë hetuesisë, trupi i Martinajt është parë së bashku me atë të një miku të tij, i còpëtuar në gjashtë pjesë.

Në detaje paraprake, mendòhet se ai është nxjerrë nga një persòn i afërt nga banesa (fòrtesa) e tij, i cili e ka çuar drejt grupeve rivale, siç mësòn Albanian Pòst.

Ajò banesë në Fushë-Kuqe, njihej edhe si vendi më i sigurt ku Martinaj strehòhej dhe të afërmit, shpesh, e kanë quajtur edhe kështjella e familjes Martinaj.

Ndërkaq, detaje të tjera më specifike rreth ngjarjes, pritet të zbardhen nga òrganet hetimòre, për çështjen. Emri i Ervis Martinajt është lakuar shpesh pas vitit 2013.

Deri tani nuk ka ende asnjë reagim nga ana e pòlicisë pas këtij lajmi të publikuar nga Albanian Pòst. Si është e vërteta? Detaje të tjera priten më shumë òrët në vijim.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.