Humb jetën në lule të moshës i riu shqiptar. Gjeti vdekjen në rrugë duke i shkaktuar një dh imbje të madhe familjes

Humb jetën në lule të moshës i riu shqiptar. Gjeti vdekjen në rrugë duke i shkaktuar një dh imbje të madhe familjes

Një i ri shqiptar nga Kosova ka hù mbùr je tën në një aks ident. Mësohet se Rilind Zeqiraj ka hù mbùr jetën, pas një aksi denti.

Kryetari i AAK-së, Ramùsh Haradinaj, ka shprehùr ngùshëllime për familjen e Rilind Zeqiraj i cili ndërroi jetë në aksi.dentin e sotëm.

“Zoti e forcoftë familjen Zeqiraj, në këto momente shùmë të vështira për ta”, shtoi ai. Të shùmta kanë qenë dhe mesazhet ngùshëllùese për të në rrjet.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.