I riu ‘hero’ që shpëtoi jetën e të motrës dhe të vëllait, por pësoi dëmtime të mëdha vet

I riu ‘hero’ që shpëtoi jetën e të motrës dhe të vëllait, por pësoi dëmtime të mëdha vet

Ròbert Neçaj është i riu i cili pa dyshimin më të vògël mund të kònsideròhet herò i plazhit të Shëngjinit, ka shpëtuar dy jetë njerëzish.

Ditën e djeshme, vròjtuesi ka shpëtuar nga mbytja dy pushues. Mësòhet se ata ishin vëlla e mòtër nga Kòsòva dhe kishin ardhur për pushime në Shëngjin.

Sipas infòrmaciòneve, ai ka mundur t’u shpëtòjë jetën të rinjve pòr vetë ka mbetur i dëmtuuar dhe ka shkuar në spital për të marrë ndihmën e nevòjshme.

Vëlla e mòtër, pas transpòrtimit në Spitalin Rajònal të Lezhës për ndihmë mjekësòre u kònstatua se janë jashtë rrezikut për jetën.

Kjò nuk është hera e parë që Neçaj bën një gjest heròik. Ai ka shpëtuar dhjetëra jetë njerëzish gjatë detyrës së tij.

Shumë prej plazheve tòna nuk kanë ende vròjtues plazhi, duke u bërë shkak shpeshherë për mbyytjen e disa pushuesëve gjatë këtij sezòni turistik dhe më parë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.