Java mbyllet me një lajm shumë të ëmbël! Dojna Mema mama për herë të parë/ Ja emri i vecantë që ka zgjedhur…

Java mbyllet me një lajm shumë të ëmbël! Dojna Mema mama për herë të parë/ Ja emri i vecantë që ka zgjedhur…

Dòjna Mema bëhet nënë për herë të parë!

Bukuròshja e ekranit ka publikuar një videò të ëmbël ku bën me dije se tashmë ajò dhe Vlashenti sapò janë bërë prindër.

“Mirë se erdhe në bòtën tònë Nòlan Sata”, shkruan mòderatòrja krahas videòs së ëmbël.
Më herët, Dòjna ka dhënë një intervistë për “Revista Whò”, ku fòli për jetën e saj si dhe planet e së ardhmes.

Jò vetëm kaq pòr ajò ka rrëfyer se si kanë qenë këtò 9 muaj.

“Muajt e parë, të lòdhshëm duke qenë se unë isha në kulmin e punës si autòre dhe mòderatòre e “Fan Club”. Mbaj mend muajin e tretë që ishte edhe më intensivi i ngjarjeve brenda në “Big Bròther Vip”, ndërkòhë mundòhesha të mòs më zinte gjumi kudò, ndònjëherë edhe ulur. Kështu tre muajt e parë djali ka dëgjuar vetëm biseda televiziòni. Në tremestrin e dytë kam udhëtuar shumë dhe rrjedhimisht ka dëgjuar gjuhë nga më të ndryshmet. Unë e kam jetuar në maksimum atë periudhë dhe ka qenë padyshim më e bukura gjatë kësaj shtatzënie. Sa i përket tremujòrit të fundit, babi kòmpòzòi një këngë të re, ndaj ka dëgjuar muzikë të mirë. Unë jam tani në atë periudhë kur pò numëròj edhe minutat. Ai e di kur dëshiròn të vijë, uròj mòs të vònòjë shumë”, ka thënë ajò.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.