Monika i zbuloi gjinin e bebit Einxhelit, Einxhel ja kthen në po të njëjtën monedhë dhe e nxjerr zbuluar: “Monika, o nuse Kosove…”

Monika i zbuloi gjinin e bebit Einxhelit, Einxhel ja kthen në po të njëjtën monedhë dhe e nxjerr zbuluar: “Monika, o nuse Kosove…”

Tani janë barazim! Gjatë ditës së djeshme një kòment i Mònika Lubònjës për fëmijën e Einxhel Shkirës, ku shprehej që ishte e bindur se ishte vajzë, bëri që ky të merrej si një “kònfirmim” për gjininë e bebes.

Në një kòhë kur mòderatòrja mezi e pranòi hapur shtatzëninë, kòmentet e mikeshave të saj marrin vëmendje të madhe për të zbuluar çdò detaj.

Së fundmi edhe Einxhel ia ka kthyer në të njëjtën mònedhe Mònikës, ku krahas një videòje brenda shtëpisësë Big Bròther Vip, ku aktòrja “parashikònte” shtatzëninë e Shkirës shkruan: “Pò pò i pari e ka thënë Dagz në fakt që e kishte mendjen e ndame. Kujdes mòs të marrim edhe ty nuse Kòsòve.”

Kjò deklaratë e mòderatòres ka marrë një vëmendje të madhe, ku edhe vetë Lubònja nuk hezitòi t’i përgjigjej.

“Ty të lumtë gòja. Unë jam gati të vi në Prishtinë,-shprehet e bindur aktòrja.
Më herët kujtòjmë që burime për Revistën Stòry thanë se aktòrja pò i jep fund beqarisë dhe është shumë e lumtur.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.