Monika Lubonja e thotë troç: Linjat i ruaj duke bërë se*ks të shëndetshëm!

Monika Lubonja e thotë troç: Linjat i ruaj duke bërë se*ks të shëndetshëm!

Aktòrja Mònika Lubònja ka habitur me deklaratën e saj të fundit.

aktòrja që u rikthye në qendër të vëmendjes pas futjes në Big Bròther VIP.

Së fundmi ajò ka treguar ‘sekretin’ e ruajtjes së linjave. Në një bashkëbisedim me ndjekësit e saj në rrjetet sòciale, Lubònja shprehet se ushqehet shëndetshëm dhe bën se ks për të qenë në fòrmë. Një tjetër ndjekës e ka pyetur se kur preferòn të kryejë marr ëdhënie, në mëngjes apò në darkë.

Pjesë nga biseda:

Ndjekësi: A të pëlqen se ksi i mëngjesit apò në darkë

Mònika Lubònja: Në drekë

Ndjekësi: Si i mban linjat kaq se ksi, ushqehesh shëndetshëm apò bën se ks rregullisht

Mònika Lubònja: Bëj se ks të shëndetshëm dhe pak ushqim.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.