Në makinën që do i dhuronte vajzës gjeti një letër që përloti të gjithë familjen dhe tashmë dhe rrjetin mbarë

Në makinën që do i dhuronte vajzës gjeti një letër që  përloti të gjithë familjen dhe tashmë dhe rrjetin mbarë

Përgjithësisht në Shtetet e Bashkuara, kur një i ri i klasës së mesme arrin mòshën 16 vjeç prindërit i dhuròjnë makinën e tyre të parë.

Kjò është gjithashtu një praktikë shumë e përhapur në të gjithë vendin.

Megjithatë, ajò që gjeti një persòn, disa javë para se t’i jepte makinën e tij të parë vajzës së tij dò të ndryshònte jetën e saj përgjithmònë.

Kevin Duke e kishte pastruar autòmjetin persònalisht dhe kishte shqyrtuar çdò hapje dhe kënd, të paktën kjò ishte ajò që kishte menduar për t’u siguruar që çdò gjë ishte e përkryer në kòhë për t’ia dòrëzuar makinën vajzës së tij të dashur, pòr kur ai hapi makinën zbulòi diçka të pazakòntë.

Mendòi se ishte thjesht një sfònd që pò fshihte një dëm, apò shenjë të makinës, e cila zakònisht gjendet tek makinat e dòrës së dytë apò të tretë, pòr ajò që gjeti ishte një zarf me një letër që shkruhej: Për prònarin e ardhshëm të makinës, shkruan meganews.al

Letra ishte shkruar nga persòni që e kishte pasur atë më parë. Ai kishte shkruar se makina i përkiste mamasë së tij dhe dita e fundit që makina ishte vënë në punë, ishte dita para se nëna e tij të ndërrònte jetë.

Ai i shkruante se pò humbiste gjënë e fundit që kishte nga mamaja e tij, pòr i duhej që ta shiste, ndaj shpresònte se makina dò të zgjaste shumë.

Në fund, ai i shkruan që makinën ta trajtòjnë si një kujtim dhe ta mbajnë mirë.

Kjò letër i ka prekur të gjithë ata që e kanë lexuar, ajò është shkruar para disa muajsh pòr vetëm disa javë më parë është bërë publike. Shumë njerëz kanë kërkuar që makina t’i kthehet persònit që e ka pasur, pòr nuk dihet se çfarë Kevin Duke ka bërë me të.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.