Partneri teentoi të kapte me z.or vajzën e saj adoleshente, gruaja e kap në flagrancë dhe i pr.et organin gjenital

Partneri teentoi të kapte me z.or vajzën e saj adoleshente, gruaja e kap në flagrancë dhe i pr.et organin gjenital

Një nënë i ka preerë òrg anet gjeenitale me thi kë kuzhine të dashurit të saj për t’i dhënë atij një mësim. Ky i fundit te ntòi të kaapte me z.òr vajzën e saj.

Nëna 36-vjeçare u kthye në shtëpi në kòhën e duhur për të ka.pur të dashurin e saj 32-vjeçar duke u përpjekur të ka.pte me zòr vajzën 14-vjeçare.

Gruaja kishte jetuar me të dashurin e saj për dy vite që nga n darja nga burri i a lkòòlizuar. “Unë isha duke punuar në fermë kur ndòdhi iincidenti”, tha ajò.

“Për fat të mirë u ktheva në shtëpi dhe e kapa në flaggrancë.” Ajò shpjegòi se si i dashuri i saj në paanik madje u përpòq ta sulmò nte, ndërsa ajò luf tònte për të mbròjtur vajzën e saj nga ai.

“Kështu që unë mòra një thi kë nga kuzhina dhe i pre.va pjesët intiime për t’i dhënë atij një mësim”, tha ajò. “Nuk jam peenduar që e kam bërë.”

Sipas një òficeri pòlicie, i dashuri është dënuuar tashmë dhe ndòdhet në qeeli. Ndërkòhë është e paqartë nëse nëna dò të përballet me ndònjë a kuzë

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.