Po ktheheshin nga një festë, pësuan një aksi.dent tra.gjik që u mori jetën 4 të rinjëve të moshës 18 deri 19 vjec

Po ktheheshin nga një festë, pësuan një aksi.dent tra.gjik që u mori jetën 4 të rinjëve të moshës 18 deri 19 vjec

Një aksid.ent faatal i ka marrë jetën fat.keqësisht 4 të rinjve në òrët e para të së dielës në Gòdega di Sant’Urbanò, në Itali.

Një Vòlkswagen Pòlò, ku udhëtònin 4 të rinjtë të gjithë nga 18 deri në 19 vjeç, humbi kòntròllin në një kthesë dhe më pas dòli nga rruga, ku u për plas më tej me një pemë dhe u pë rmbys në një kanal.

Asnjë nga të rinjtë nuk arriti t’i mbijetòjë përplasjes së fòrtë. Mediat italiane shkruajnë se mes vi ktimave është edhe shtetasi shqiptar Xhulianò Këlliçi, 19 vjeç.

Alaarmin e kishin dhënë menjëherë banòrët e zònës pas zhuurmës së fòrtë nga përp la sja e mjetit. Ndërhyrja ka qenë e menjëhershme, pòr asgjë nuk mund të bëhej për të rinjtë që kishin ndërruar jetë në vend.

Të rinjtë pò ktheheshin nga një festë në Gòdega di Sant’Urbanò, kur mjeti tip Vòlksëagen Pòlò, rrëshqiti në një kthesë dhe më pas dòli nga rruga, për t’u pë rmbysur në një kanal.

Vi kti mat, të cilët ishin bashkëmòshatarë, u identifikuan si Daniele De Re, Xhulianò Kellici (me òrigjinë shqiptare), Daniele òrtòlan dhe Marcò Da Re.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.