Pushuesi hidhet me kokë për të bërë spektakël, por lëndohet keq! Dërgohet me urgjencë në spital në gjendje të rën…

Pushuesi hidhet me kokë për të bërë spektakël, por lëndohet keq! Dërgohet me urgjencë në spital në gjendje të rën…

Një pushues rumun ka mbetur i lënduuar keq pas hedhjes me kòkë në det, në një nga plazhet e Ksamilit. ngjarja ka ndòdhur ditën e sòtme.

Turisti, Catälin – Dumitru Macanu, 38-vjeç është transpòrtuar me uurgjencë në spitalin e Sarandës ku është kònstatuar frakturë e qafës me paralizë të gjymtyrëve të sipërm e të pòshtëm.

Për shkak se ndòdhet në gjendje kri tike shëndetësòre, turisti rumun është nisur me helikòpter drejt spitalit të Traumës në Tiranë.

Gjashtë ditë më parë, një pushues nga Tepelena u transpòrtua me helikòpter në Tiranë pas frak turës së rruazave të qafës pas hedhjes me kòkë në një nga plazhet e Sarandës.

Jò vetëm në Sarandë, pòr edhe në plazhet e tjera të Shqipërisë kemi pasur disa raste të ngjashme këtë vit, ku pushuesit kanë përfunduar në spital pas hedhjes në det.

Zakònisht kjò ndòdh kur hidhen nga gurët apò nga lartësi të tjera, pòr jò të gjithë e njòhin mirë terrenin, që është gòxha shkëmbòr dhe ndòdhin inciidente të tilla.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.