Rojet e varrit të Enver Hoxhës rrëfejnë tmerrin: Dëgjonim britma dhe pamë këtë gjë tek varri i tij!

Rojet e varrit të Enver Hoxhës rrëfejnë tmerrin: Dëgjonim britma dhe pamë këtë gjë tek varri i tij!

Ne emisionin Kojshia Show mysafirë të kësaj jave ishin dy njerëz të veçantë.

Mysafiri i parë ishte Shkrimtari dhe ish-ùshtari i regjimit komùnist, Marcel Hila, si dhe e prifti Don Lùsh Gjergji.

Marcel Hila, në këtë emision zbùloi se rojet e v arrit të Enver Hoxhës ishin shokùar të gjithë, kùr kanë dëgjùar bri.tma e ùlëùrima tek va.rri i tij. Ata edhe kishin parë një gjë të fr ikshme.

Ndiqeni emisionin nga minùta e 2-të për të mësùar më shùmë.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.