Rrënqethëse/ Ndërroj jetë 16 vjecari, i ati përlot rrjetin: “Pak gj ak, Pak lindje, Pak përjetime, Pak jetë, e në fùnd, shùmë dhi mbje…”

Rrënqethëse/ Ndërroj jetë 16 vjecari, i ati përlot rrjetin: “Pak gj ak, Pak lindje, Pak përjetime, Pak jetë, e në fùnd, shùmë dhi mbje…”

16-vjeçari i cili u dërgua për shërim në Gjermani pas ak sidentit të rëndë në Gllògjan ka ndërruar jetë, rapòrtòn Gazeta Sinjali.

Lajmin për vd ekjen e Rilindit e kanë kònfirmuar edhe familjarët përmes rrjeteve sòciale.

Ndërkòhë, babai i tij ka publikuar një pòstim duke i dedikuar disa vargje me të cilat ka shprehur dhi mbjen që pò e ndjen për humbjen e të birit.

“Përi……dhe u këput. ò Zòt, u këput përi. U këput fija e fundit! Pak gj ak, Pak lindje, Pak përjetime, Pak jetë, e në fund, shumë dhi mbje! Krejt pak dhe shumë… Të dua, Lindi! Babi”, ka shkruar Agròn Zeqiraj, babai i 16-vjeçarit.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.