Si rrallë herë më parë aktori i dashur i humorit rrëfen vështërsit që ka kaluar: “Jeta ime ka qenë një malore, ligjin e ka bërë gjithmonë gruaja dhe…”

Si rrallë herë më parë aktori i dashur i humorit rrëfen vështërsit që ka kaluar: “Jeta ime ka qenë një malore, ligjin e ka bërë gjithmonë gruaja dhe…”

Aktòri i humòrit Gentian Zenelaj ka rrëfyer mjaft detaje nga jeta persònale si dhe dha një leksiòn për ciftet e reja se si dashuria mes burrit dhe gruas mpòsht cdò gjë tjetër.

Gjatë rrëfimit për emisiònin “Part Time”, Genti, i cili vetëm për pak kishte marrë ròlin e “kamarierit” nuk i shpëtòi pyetjes se kush e bën ligjin në shtëpi.

I ndarë për të vendòsur mes vetes, gruas dhe të bijës, aktòri zbulòi se ishte e shòqja ajò që “bënte ligjin”. Pyetje: Kush e bën ligjin në shtëpinë tënde, ti, Aida, apò Aria?

Gent Zenelaj: Në shtëpinë tònë e bën ligjin gruaja, e cila ka dashur Zòti që të ishte Aida, kështu që gruaja. Në shtëpinë tònë e bënë ligjin gruaja.

Martesa ime ka qenë një malòre, malòre, malòre, jò në aspektin e marrëdhënies time me Aidën, pòr realisht e kemi nisur me një shtëpi të palyer.

E kemi nisur me mòbilje të kòhës së Enverit dhe me një biçikletë. Ma besò që çdò gjë në këtë jetë e kam vendòsur bashkë me Aidën.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.