Stuhi e madhe! Autoritetet njoftojnë për mbylljen e njerëzve në shtëpi:” Mos dilni nga shtëpia, rrezikoni jetën…”

Stuhi e madhe! Autoritetet njoftojnë për mbylljen e njerëzve në shtëpi:” Mos dilni nga shtëpia, rrezikoni jetën…”

Një stuuhi rëre ka gò di tur disa ditë më parë Dubain. Autòritetet kòmbëtare kanë paralajmëruar njerëzit që të mbajnë maska jashtë òse të qëndròjnë në shtëpi nëse munden.

Pòlicia gjithashtu i ka bërë thirrje që të kenë kujdes në tr af ik, ndërsa disa aviònë devijuan fluturimet e tyre.
Një videò e cila tregòn fuqinë e natyrës është publikuar në rrjetet sòciale.

Në videò duket st.uhia e rërës e cila ngrihet krejt papritur në qiell dhe më pas qyteti “zhd uket” plòtësisht në pluhur.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.