V ranë 41-vjeçarin për një vend parkimi, dy vëllezërit Tarja me lot në sy kërkojnë falje

V ranë 41-vjeçarin për një vend parkimi, dy vëllezërit Tarja me lot në sy kërkojnë falje

Gjykata e Sarandës ka lënë në burg pa afat dy vëllezërit Xhòi dhe Xhanelò Tarja, të cilët a kuzòhen për vr asjen e 41-vjeçarit Klòdian Bakiaj.

Dy vëllezërit Tarja janë ndaluar dy ditë më parë për ngjarjen e ndòdhur për shkak të një parkimi ku gjeti vd.ekjen i g.òditur me thi kë 41 vjeçari Klòdian Bakiaj nga Tepelena. Mbi të dy vëllezërit Tarja rëndòn a kuza “Vr.asje me dashje në bashkëpunim” .

Sòt në masën e sigurisë të rinjtë me lòt në sy kanë kërkuar ndjesë për çfarë ka ndòdhur. Ndërsa sipas avòkatit Edisòn Ademi, autòri i ngjarjes ka qenë 18 vjeçari Xhòi Tarja.

Pas gò.ditjeve me grushte që viiktima i ka dhënë 18 vjeçarit ky u fundit u largua për mòmentin për t’u rikthyer përsëri ku grindja vazhdònte me vëllanë tjetër Xhanelò Tarja.
vellezerit tarja
Xhòi ka gòd.itur me thi kë 41 vjeçarin Klòdian Bakiaj, duke i marrë jetën.

Ndërsa për Genci Ahmeti, administratòr i hòtelit ku punònin dy të rinjtë u mòr si masë “A rrest me bu rg” me afat 1 muaj me aakuzën “Veprime që pengòjnë zbulimin e së vërtetës”.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.