Vëllezërit rrahin njëri-tjetrin për aryse banale, përfundojnë në komisariat/ TURP për moshën që kanë

Vëllezërit rrahin njëri-tjetrin për aryse banale, përfundojnë në komisariat/ TURP për moshën që kanë

Dy vëllezër, 61 dhe 66 vjeç janë arre.stuar pasi kanë ushtruar dhu.në fizike ndaj njëri-tjetrit. Ajò që dihet deri tani bëhet fjalë për arsye banale.

Pòlicia e Tiranës bën me dije se u a.rrestuan shtetasit A. D., 66 vjeç, dhe F. D., 61 vjeç, (vëllezër), të dy banues në Tiranë.

Sipas bluve, të dy, për mòtive të dòbëta kanë ushtruar dh unë fizike ndaj njëri-tjetrit. Materialet i kaluan Pròkuròrisë, për veprime të mëtejshme pròcedurale.

Një tjetër rast ky që tregòn se shòqëria jònë është në kriizë të thellë, duke filluar që nga brezat e rinj e deri të mòsha e tretë, që duhet të jetë shembull me sjelljen e saj.

Nuk është hera e parë dhe me siguri as e fundit që kemi raste të tilla dhne brenda familjes, apò të familjarëve ndaj njëri-tjetrit.

Ajò që e bën akòma dhe të trishtë këtë ngjarje, është mòsha e dy persònave, që janë prindër dhe me siguri dò jenë edhe gjyshër dhe përfundòjnë në rajòn për aryse banale.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.